© Layout by Julia E.

SIMPLE OUTFIT

09 October 2015

Yritin hetken aikaa raapustaa tähän jotain tekstiä, mutta eihän siitä tullu yhtään mitään. En siis yritä väkisin tähän kirjoittaa jotain, vaan kuvat saa puhua puolesta. Melkein pari viikkoa sitten otetut asukuvat, joista tykkään jostain syystä ihan älyttömästi! Pakko sanoa, että kaikin puolin ihana asu, vaikka itse sanonkin!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled sweater zara || skirt zara || bag river island || shoes dinsko || watch esprit

11 comments:

 1. Ihana ja asu ja ihanat kuvat! Harmaa käy erityisesti syksyyn niin kivasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Tekis mieli näin syksyllä ostaa pelkästään harmaita neuleita :D ja kiiitoksia ihana <3

   Delete
 2. Ihan mielettömän hyvän näköinen asu! Ja ihana kuvia ❤️

  ReplyDelete
 3. Ihan täydellinen asu! Oot niin kaunis :-)

  ReplyDelete
 4. Mun on kyl nyt aivan pakko kommentoida, että vaikka sun ja Noran yhteinen blogi oli mukavaa luettavaa niin teidän "eron" (hahah :'D) jälkeen tykkään enemmän sun blogista. Oot niin positiivinen ja vaikka sun kaikki päivät ei ookaan pelkkää auringonpaistetta niin et pelkää kirjottaa niistäkään, vaan avaudut just sopivasti siitä miltä susta tuntuu. Tykkään susta myös siitä, et sä oot kuitenkin ihan vaan tavallinen tallaaja, vaikka elämästäs osan oot tehny julkiseks. Sun kuvat on aina niin kauniita (oli sitten kuvassa sä itse tai ihan vaan vaikka kengät) ja niistä välittyy senhetkinen tunnelma ihan loistavasti! Oon seurannu sua ihan galtsun pikkuliisasta asti, ja täytyy sanoa et susta on kyllä kasvanu vuosien varrella tosi upee nuori nainen ja oot hieno esimerkki sua nuoremmille. Jatka samaan malliin, täällä on yks erittäin tyytyväinen ex-salolainen. Ihanaa et sieltä tuppukylästä tulee hyviäkin juttuja kaiken huonon keskellä. Ihailen sua todella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eeei! Vedit mut ihan sanottomaks! Ihanan tsemppaava kommentti, kiiros!<3

   Delete
 5. En seuraa oikeastaan juurikaan blogeja, koska mulla on niin valikoiva maku, että on ihan maailmanlopun harvinaista että löydän mitään mua tarpeeksi miellyttävää luettavaa ja kateltavaa :D mut voi jestas ku eksyin sattumalta googlen kuvahaun kautta tänne, koska näin sun kuvassa ihan täydellisen laukun. Mun perfektionistin aivot saa niin paljon mielihyvää tästä että kaikki sun asut on just täydellisiä enkä keksi mitään mitä itse muuttaisin niissä, ja kaikki sisustuskuvat on ihan mun unelmista, miten voi olla näin täydellisen yhteneväiset maut jonkun kanssa, sait ehdottomasti uuden lukijan!

  ReplyDelete