© Layout by Julia E.

KUULUMISIA

22 October 2015

Mun kone on tällä hetkellä niin täynnä, että sinne ei mahdu enään yhtäkään kuvaa. Voitte vaan kuvitella kuinka hidas se kone ja etenkin netti on... kun muutenkin meidän kotona nettiä jakaessa mun 4G ei toimi ollenkaan! Siksi tää mun postaamis tahtikin on lopahtunu aika pahasti... sillä hermot ei vaan kestä! Ärsyttää itseänikin, että mulla ois kyllä innostusta tehdä, kuvata ja postata, mutta mun teknisistä laitteista ei valitettavasti ole siihen.. Yritän ensi viikon aikana siirellä niitä vanhoja kuvia kovalevylle, jotta saisin mun koneen taas elävien kirjoille.
Tällä hetkellä oon Salossa tai oikeastaan juuri lähdössä takaisin Helsinkiin. Mulla oli muutaman päivän vapaa, Waltterilla viikon syysloma ja siksi päätettiin tulla tänne rentoutumaan. Oli taas ihanaa nähdä kaikkia rakkaita, käydä jäähallilla valmentamassa, tutuissa paikoissa kuvailemassa, ripsihuolossa ja KAMPAAJALLA! Viime käynnistä olikin jo aikaa... Tällä kertaa pistettiin vaaleita raitoja ja tukka lyheni aika paljon! Vaatii hiukan totuttelua, mutta kyllä kaikkeen tottuu ja musta tälläinen vaihtelu tekee oikein hyvää! Niin outoa ajatella että, mulla on joskus ollu peppuun asti heiluva metritukka.
Me kuvattiin näitä kuvia Waltterin kanssa pikaisesti pari päivää sitten. mutta valitettavasti muutaman kymmenen kuvan joukosta tää oli ainoo, jonka kelpuutin julkaisettavaksi. On tää ykski kuva parempi kuin ei mitään.
Nyt pakkaan pikaisesti kamppeet kasaan, syön ja lähden takaisin Helsinkiin, sillä siellä mulla on tänään iltavuoro.. Olis ollu kiva jäädä tänne Saloon vielä pariks päiväks, mutta toisaalta omaan kotiinki on tosi kiva palata.♥
Untitled
coat bershka || sweater bik bok || shoes* nelly.com (here) || bag mango

(*saatu blogin kautta / gifted)

13 comments:

 1. ihanan syksyinen kuva! Vitsi noi hiukset sopii sulle <3

  ReplyDelete
 2. Voisitko tehdä jossain välissä postauksen juurikin koskien noita teknisiä välineitä. Mitä kameraa käytät? Entä objektiivit? Postaatko aina tietokoneelta vai esimerkiksi tablettia tai kännykkää käyttäen? :) Olis kiva kuulla vään tarkemmin noista bloggaamiseen liittyvistä teknisistä välineistä.

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva tukka! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana, ihana, ihana tukka! Ite vedin myös reippaasti latvoista pois, ja tällänen pitkäpolkka vaatii kyllä totuttelua, vaikkei oma tukka oo mikään ylipitkä ikinä ollutkaan. Ihana kuva! :)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. On kyllä ihana kuva, korvaa varmasti nekin, jotka rankkautuivat ei-julkaistaviin! Toivottavasti saat koneen takaisin kuosiin, mulla on ollut vähän vastaavaa operaatiota kanssa viime aikoina, viimeksi eilen siirtelin kuvia ulkoiselle, että saisin kameran muistikortilta kuvia koneelle :D

  Ja pakko olla anonyymin kanssa samaa mieltä, tuollainen postaus kiinnostaisi kovasti!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se siirtäminen ja kansioiden järjestäminen on vaan niin hirmu hidasta puuhaa :((( yhyyy.. En millää jaksais, mutta pakko ! :D

   Delete
 6. Vauu sulle sopii ihan älyttömän kivasti toi pitkäpolkka! <3

  http://jasmin-alexandra.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Tosi hyvältä näyttää toi tukka! :)

  ReplyDelete