© Layout by Julia E.

DAY OFF

27 October 2015

Mulla on ollu nyt muutaman päivän vapaa ja oon käytäny nämä päivät hyvin hyödykseni ja viettäny paljon aikaa kavereiden sekä Waltterin seurassa. Eilen kun Waltteri lähti kouluun, niin Essi tuli käymään täällä meidän luona. Pidettiin pienet lettukestit ja suunniteltiin hiukan tulevaa viikonloppua. sekä tietenkin höpöteltiin niitä näitä.♥ Loppuilta vierähti kotosalla uutta koukuttavaa sarjaa katsoen ja no harjoittelin myös silmämeikin tekoa.. Oon toooosi huono meikkaa silmiä ja siksi ajattelin aloittaa nyt silloin tällöin harjoittelee silmämeikin tekoa. Eihän sitä muuten koskaan opikkaan!
Tänään heräilin kaikessa rauhassa, laittauduin, söin aamupalaa, samalla sarjaa katsoen, puin ja lähdin keskustaan. Siellä mua odotteli Anniina, jonka seurassa vierähti muutama tunti. Tällä hetkellä makaan sohvalla ja odottelen, että ruoka valmistuisi! On jo niin kova nälkä, että ajatuksetkaan ei enää jaksa kulkea päässä. Ruuan jälkeen olisi tarkoitus käydä vielä pienellä iltalenkillä Nupen ja Waltterin kanssa ja sitten katon varmaan TAAS jotain sarjaa... :D Eli ihan perus ilta tiedossa.
Untitled
Uusia lemppareita!♥
Untitled
Eilen Waltteri piristi mun iltaa ruusuilla!
Untitled
Tätä sarjaa oon nyt parin päivän aikana katsonu joka välissä! Mulla on huono tapa katsoa sarja HETI alusta loppuun..
Untitled
Näitä kuvia lisää myöhemmin..
Untitled
Latte + Cookie + Hyvä seura = ♥*100000
Untitled
Ihana auringonlasku♥
Untitled
Ensimmäiset jouluvalot hankittu
Untitled
Ostin tänään vihdoin myös makkariin kattolampun, mutta se taitaa olla vielä tossa lattialla seuraavat pari päivää... ARGH!
Untitled
Nupe tuli tänään meille hoitoon ja hän on täällä huomiseen asti ♥

4 comments: