© Layout by Julia E.

YESTERDAY WAS A GOOD DAY

22 August 2015

Eilen oli hyvä päivä! Pitkästä aikaa joka ikinen asia tuntui menevän niin kuin pitääkin ja stressi taso oli nollassa. Heti herättyäni lähdin asuntonäyttöön Etelä-Haagaan ja matkalla sinne yksi blogini lukijoista laittoi mulle ihanan piristävän viestin snäpissä. En voinu kuin hymyillä ja tässä vaiheessa tiesin, että päivästä ei voi tulla mitään muuta kuin onnistunu! Asunto oli hyvä, mutta ei ihan samaa tasoo kuin tämä nykyinen ja sitä mitä metsästin. Me kuitenkin saatiin se asunto ja vaikka se ei oo ihan sitä mitä hain, niin pakkohan se oli ottaa vastaan, sillä voimat alkaa olla jo ihan loppu... pääasia että meillä on nyt edes jonkinlainen asunto ja päästään kohta asettumaan aloilleen. Asuntonäytön jälkeen menin suoraan töihin ja siellä vierähti yhdeksän tuntia yllättävän kevyesti, Viimeinen tunti tuntui eriiiittäin pitkältä, mutta muuten oli jees! Tuntuu työssä olo joka kerta kivemmalta, kun oppii asioita ja tutustuu entistä enemmän työkavereihin. Töiden jälkeen kävin pyörähtämässä parissa kaupassa ja sitten suuntasin kotiin laiskottelemaan. Oli ihanaa löhöillä sohvalla puoliyöhön asti tietäen sen, että lauantaina saa nukkua pitkään ilman herätyskellon pirinää! Valitettavasti se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei mun tarttis töihin tänään lähteä... tänäänkin on valitettavasti edessä vielä kahdeksan tunnin työpäivä :D
Ainiin! Jossain postauksistani joku ihmetteli, että annetaanko me näin helposti periksi tässä asunto hommassa?! Noh.. Tähän voin sanoa sen, että kyllä me parille lakimiehelle soitettiin ja molemmat olivat sitä mieltä, että koska vuokrasopimus on tehty vuodeksi, niin meillä on myöskin lupa asua täällä asunnossa vuoden verran. Molemmat kuitenkin sanoivat, että voidaan olla ihania ja muuttaa pientä korvausta vastaan asunnosta ennen aikoja pois. Me päätettiin muuttaa pois, sillä tuollaisen vuokranantajan asunnossa ei tee mieli enään asua taikka olla hänen kanssa enään missään tekemisissä. Ties mitä se ois seuraavakski keksiny... ku nyttenki tätä asiaa selvittäessä tuli jo jotai pieniä uhkailuja. Olishan se kivaa saada jotain korvausta tästä aiheuttuneesta harmista, mutta tuskin tullaan saamaan yhtään mitään. Voitais pistää tää asia oikeuteen asti, mutta valitettavasti tää on ollu jo ihan tarpeeksi rankkaa ja oikeusjutut vaan sekottais arkea entistä enemmän. Kyllä harmittaa ja kovin, että näin tässä kävi. Toivotaan kuitenkin, että tää loppu sumpliminen menis putkeen ja että saatais edes vuokravakuus ehjänä takaisin! Noh,.. tuli tässäkin opittua taas paljon uutta ja kasvettu entistä vahvemmaks! Huhhuh. Niin ja pidetään peukkuja, että uuden asunnon kanssa ei nyt kävis mitään kummallista!!!!!!
Untitled
Untitled
Untitled

4 comments:

 1. Moikka! Pakko kommentoida tota asuntohommaa et tiiän täysin mitä meinaat ettei siinä ois jaksanu ruveta tappelee. Ite kun muutin uuelle paikkakunnalle, sain asunnon tosi nopsaan mut vuokraajat osoittautu kusipäiks. Kämppä oli ihana ja asuin sovitusti vuoden. Hommassa kusi se että mulle sanottiin asunnossa olevan netti, muuttopäivänä ei löytynykään puhelinpistoketta ja osoittautuki et vuokraaja kusetti ja myöns parin päivän venkslaamisen jälkeen että ihan itse irrotti johdot seinän sisältä koska aatteli ettei kukaan tarvii modeemia. Oltiin jo viemässä asia oikeuteen kunnes herra kävi maksutta asentamassa mulle uudet johdot seinään. Hänen vaimo, asunnon oikea omistaja, sitten kuitenkin suostui vähentämään vahingonkorvauksia vuokrasta, mutta silti jäi paska maku koko ihmisistä. Nyt on heti paljon parempi vuokranantaja! Kämppä ei ole niin moderni kun mitä vois olla mutta silti ihanan kotoisa ja persoonallinen. Nyt tehtiin toistaseks voimassaoleva mikä on harvinaista - hän lähinnä ajatteli minun mahdollisia elämäntilanteiden muutoksia (perheenlisäys ym) kun taas edellisessä vuokraaja sanoi että tehään aluks se vuoden soppri ja jatketaan toistasena, kun aika koitti ja kysyin tästä "ei todellakaan tehdä kyllä me joka kerta sidotaan sopimus vuodeksi eteenpäi" :DDD että tiedän mistä puhut! Mua vitutti se vuos siinä yllättävän paljon vaikka kämpässä ei ollut kamalasti moitteita. Olivat tosin vähä rempanneet päin veetä mut muuten se oli mieluisa.

  ReplyDelete
 2. Joo mulla kans vaan huono kokemus yksityisestä vuokranantajasta. Ekaa yhteistä asuntoa poikakaverin kans kateltiin keväällä, eikä sitten päädytty tän tosi oudon vaikutelman antaneen vuokraajan asuntoon, vaikka se oli aivan ihana kaksio. Se vuokranantaja kun olis voinu tehdä just kans vaikka mitä, eikä vaikuttanut edes kovin ammattimaiselta. Nyt asutaan onnellisesti ihanassa kodissa tällasen vuokrausfirman kautta vuokratussa asunnossa, eikä tarvi koskaan olla yhteyksissä omistajaan tms, kunhan vuokra vaan maksetaan ajallaan. :) toivottavasti teillä tää toinen koti osoittautuu hyväksi, ettei tarvis vähään aikaan teidän tota samaa rumbaa uudestaan käydä! :) Tsempit <3

  Picture Me

  ReplyDelete
 3. Hei kantsii käydä kattoo rodopuisto Haagassa! :-) ihan mielettömät kuvausmaisemat!

  ReplyDelete
 4. Ihan huippua että saitte uuden asunnon, vaikkei se ollut ihan sitä mitä toivoit. Kaikki järjestyy aina jotenkin, ja ehkä teidän seuraava koti on sitten se unelmien täyttymys! :)

  ReplyDelete