© Layout by Julia E.

KUULUMISIA

29 August 2015

Pikkuhiljaa alkaa palaset loksahdella paikoilleen. Me saatiin kämppä, alkuviikosta hoidettiin paperiasioita ja torstaina raahattiin kaikki tavarat tänne uuteen kotiin. Sohva ja sänky on nyt pystytetty, mutta oikeastaan kaikki muut tavarat ovat vielä pahvilaatikoissa. Kyllä tässä hetki vielä menee, ennen kuin saadaan tää näyttämään oikeasti kodilta, mutta hiljaa hyvä tulee!  Nyt vallitsee mielenrauha ja päästään VIHDOIN asettumaan aloillen. Ai, että tätä päivää on odotettu!
Takana on raskas viikko, joten tänään rutistan vielä kahdeksan tunnin työpäivän ja sen jälkeen suuntaan Saloon suoraan pippaloihin. Pakko heittää hetkeks aivot narikkaan, päästä rentoutumaan ja pitämään hauskaa kavereiden kanssa♥
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

11 comments:

 1. Ihana toi sun viidennen kuvan paita ! Mistä se on?:)

  ReplyDelete
 2. Mistä toi farkkuhame on? :) Ihana!

  ReplyDelete
 3. Kiva kuulla, että teidän asuntoasiat järjestyivät. Onnea uuteen kotiin! <3

  ReplyDelete
 4. huh minkä rumban ootte kyllä käyneet läpi (taino, eihän pelkällä blogin lukemisella siitä rumbasta tedä puoliakaan että kuinka kovilla te ootte olleet tän asian kanssa). onneksi nyt stte pääsette alottamaan asettumisen :) & onnea uuteen kotiin hei!

  ReplyDelete
 5. Ihanan kesäisiä kuvia ja kiva että saitte asunnon näinkin nopeasti! :-)

  ReplyDelete
 6. Mahtavaa, että löysitte uuden asunnon ja voitte nyt asettua aloillenne! On muuten ihana tunnelma näissä jokaisessa kuvassa! :)

  ReplyDelete
 7. Kauan sinne saloon menee helsingistä?:)

  ReplyDelete
 8. Ihanaa että asuntorumba on nyt ohi! Onnea uuteen kotiin :)

  ReplyDelete