© Layout by Julia E.

TÄYDELLISET RIPSET CECILISTÄ

19 March 2015

Untitled Untitled Untitled
Aurinko paistaa ja ollaan kovaa vauhtia menossa kesää kohti. Se tarkoittaa monelle tytölle sitä, että on aika käydä laittamassa ripset kuntoon. Kesän menemisiä helpottaa todella paljon laitetut ripset, jolloin ei tarvitse meikata taikka olla kokoajan korjaamassa levinneitä ripsareita.
Tämän taki mulla on ilo kertoa teille, että saatte mun blogia mainitsemalla Cecilistä ripsien ensilaiton hintaan 65€ (norm.95€)!! Tämä tarjous on voimassa huhtikuun loppuun asti (30.4)!! Joten nyt kaikki kipin kapin Ceciliin, varamaan itselleen sopivaa aikaa!;)
Cecil
 Helsingintie 8, Salo
0442779646 / Reetta Ekström 

6 comments:

 1. millä kynällä rajaat sun huulet ?

  ReplyDelete
 2. Hyvännäköiset ripset sulla, näyttää tosi luonnollisilta, minkä mittaiset ne on? mulla on tässä ripsistä taukoa jo ainakin vuoden, ja muistelin että viimeksi mulla oli ainakin aivan liian pitkät ja näytti ihan övereiltä. en vaan muista kuinka pitkät olivat :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riippuu todella paljon silmästä ja sen muodosta ja kuitujen asettelusta, mikä näyttää kenelläkin överiltä. 12mm on toisilla ihan luonnollinen ja toisilla tosi överi. Kuitujen paksuus ja kaarevuus vaikuttaa myös. Kannattaa kertoa selkeästi mitä toivoo ja etsiä ammattitaitoinen ja kokenut tekijä joka osaa toiveet toteuttaa :)

   Delete
 3. mitäs huolto sitten maksaa? :>

  ReplyDelete