© Layout by Julia E.

RIIHIVUORI 2K15

29 March 2015

Huhhuh! Tasan viikko sitten ehtisin viimeksi istua koneen ääressä, joten alkuun pahoittelut tälläisesta pienestä tauosta, mikä mielestäni kesti ikuisuuden! Oltiin maanantaista torstaihin vuokrattu tällä mahtavalla porukalla mökki Jyväskylästä ja juhlittiin siellä meidän koulun loppua. Otettiin reissun aikana myös muutama videopätkä, joista editoidaan Eerikan kanssa myöhemmin joku video tänne blogin puolelle. Se kertoo sitten myöhemmin enemmän meidän reissusta. Nyt ajattelin tulla kuitenkin jakamaan teille muutamat kuvat ja ilmoittamaan, että hengissä ollaan! :)
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

10 comments:

 1. Ite oo muuramesta ja outo miten säki oot tänne päätynyt :D haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piti eka vuokraa mökki himokselt, mut sit löydettiin tuolta sopivan kokonen ja hintanen, niin päädyttiin sit sinne :)

   Delete
 2. 5 kuvassa oikealta toisella tytöllä on päällä mustat nahka housut? olisiko mahdollista jos kysyisit mistä ne on ja paljonko maksoi :) kivan näköinen mökki ja loma teillä :) varmasti oli hauskaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. siinä kuvassa toisella oikealta on legginsit ja siinä samassa kuvassa toisella vasemmalta on nahkapöksyt zarasta :)

   Delete
 3. Ootko saanu tietää sun alustavat pisteet venäjästä ja matikasta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Venäjän alustavat sain jo tietää ja matikka selvii huomenna :)

   Delete
  2. Kerron yokirjotusten arvosanoja vasta sen jälkeen kun lopulliset arvosanat on tullu :) noista alustavista voin sen verran sanoa, että tyytyväinen olen!! Ärsyttää vaan se, et en lukenu, vaikka muutaman päivän lukemisellakin olisin saanu entistä paremmat tulokset! Mutta ei voi enään mitään :)

   Delete
 4. Kiva postaus! Onko kuvissa näkyvillä ystävilläsi blogeja? :)

  ReplyDelete
 5. Voi että noi heikin hiukset.. :'D

  ReplyDelete