© Layout by Julia E.

GOOD MORNING

12 March 2015

Tänään päivä käynnistyi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä päätettiin tyttöjen kanssa mennä syömään aamupalaa Kuiroon ja vaihtamaan siinä samalla hiukan kuulumisia.♥ Loppu päivän vietin töissä, mutta sielläkin kaikki meni paremmin kuin hyvin. Oli tullu paljon kaikkea uutta tavaraa ja tekemistä kyllä riitti koko päiväksi. Myös mun varauspino kasvoi hiukan... Voi olla, että huomenna kirjotusten jälkeen käyn palkitsemassa itseäni muutamalla ostoksella. :-D
Huomenna aamu lähtee käytiin ei niin kivalla tavalla, sillä tiedossa on tosiaanki ne Venäjän yo-kirjoitukset. Hyvät eväät on jo pakattu mukaan, joten jos ei muuta, niin on ainakin kiva eväsretki tiedossa! Huominen on niiiiin tuurista kiinni, joten pitäkää mulle peukkuja! :)
Ja muistutus, että vielä sunnuntaihin mennessä on aikaa käyttää koodia ''elizavetaa'' asioidessa Daniel Wellingtonin sivuilla, niin saatte 15% alennusta tilauksesta. :)
Untitled Untitled Untitled

4 comments:

  1. Toivottavasti sun kirjoitukset on menny hyvin :)!!

    ReplyDelete
  2. Siis sähän oot äidinkieleltään venäjä nii mikä sua niissa kirjotuksissa "pelottaa/jännittää"? :D tai et se on tuurista kii? :D sitku oot joskus kirjottanu et sun pitäs lukee venäjän kirjotuksii nii mit sun pitää lukee ku sähän osaat sitä jo hyvin!:D ja eksä puhu sun vanhempienkaa kotona venäjää kans? Mut joo miten se meni? :)

    ReplyDelete
  3. No siis.. Ensinnäki suomen kieli on mulla jo se vahvempi, koska sitä käytän koulussa, töissä ja vapaa-ajalla kavereiden kanssa. Venäjää käytän ainoastaan perheen kanssa jutellessa eli tooooosi vähän. Venäjän sanavarasto ei oo hirveen suuri ja kaiken lisäks se kielioppi on ihan eri luokkaa ku suomen. Suomen kielessä sä kirjotat samalla tavalla kuin kuulet. Venäjän kielessä on eri aakkoset, ja vaikka lausuisit näin, niin kirjotat kuitenki ihan eri tavalla. XD ja mä oon käyny viimeks venäjän kielen tunneilla 4luokalla... Ja seki oli semmost, et kerran viikos ja en ees käyny joka kerta. Et kyl toi mun kirjottaminen aika ruostees on... Ja sit ku oon kirjottanu venäjäks elämäni aikana vaa kaks esseet niin ... Kertoo seki jo sika paljon :D mut siis suuuuht hyvin meni se koe.:) en osaa yhtään arvioida, et miten se essee ja käännös/tiivistelmä tehtävä meni, joten saa nähdä mitä sielt sit tulee ..

    ReplyDelete