© Layout by Julia E.

UUDET RÄPSYTTIMET CECILISTÄ

19 November 2014

Mulla oli yli puolen vuoden ajan ripsienpidennykset silmissä, mutta tossa kuukaus sitten mä repisin ne pois ja ajattelin pitää jonkin aikaa taukoa. Juuri kun sain omat ripset kasvatettua takaisin suht normaalin näköseks, niin Reetta päätti ehdottaa mulle pientä yhteistyötä. Enhän mä voinu vastustaa tälläista kiusausta, joten päätin mennä laittamaan ripset uudestaan!
Oli todellaki erittäin hyvä valinta mennä ripsien laittoon, sillä kouluaamut nopeutuu huomattavasti ja kokoajan ei tarvitse stressata silmämeikistä... Onko ripsarit valunnu, pitääkö taivuttaa ripsiä vielä vähän lisää, eikai ripsissä ole paakkuja jne. Täydelliset ja NIIIN helpot! Vaikka tää on ns. mainospuhe, mutta sanon ihan rehellisesti, että nää on varmaan parhaimman näköset ripset mitä mul on tähän asti ollu. Suosittelen siis tätä pinkkiä, söpöä liikettä ja Reetan taitavaa kädenjälkeä! Ripsien lisäksi Reetta tekee myös kynsiä ja liikkeestä löytyy kaikennäköistä muuta kosmetiikkaa, hiustuotteita ja myös pieni Reetan oma kirppis.
Mulla on ilo jakaa teidän kanssa myös pieni tarjous koskien ripsien ensilaittoa! Saatte ensilaiton nyt hintaan 75€ (normaali hinta 95€). Tarjous on siis voimassa vuoden loppuun asti Salon Cecilissä. Pimenevien päivien piristykseksi kannattaa siis kipasta Cecilin kautta, niin saat ripsillä mukavasti piristystä pimeisiin aamuihin, nätit räpsyttimet pikkujouluihin tai miks ei vaikka kauniit kynnetki. Voit lunastaa tarjouksen itsellesi, mutta myös lahjakorttina (voimassa 3kk) vaikka joululahjaksi. Ja jos et asustele Salossa päin, niin Reetta käy tekemässä ripsiä myös Helsingissä. Ajan Reetalle voi siis varata vaikka samantien numerosta 044 277 9646. Muistakaa Reetan kanssa asioidessa mainita siis tämä postaus, jotta saisitte tuon tarjouksen käyttöönne!:)

Lisää cecil liikkeestä löytyy TÄSTÄ ja ihanan Reetan blogiin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

No comments:

Post a Comment