© Layout by Julia E.

BRICK WALL

09 November 2014

Vihdoin sain aikaiseksi tulla postaamaan nämä jo yli viikon takaiset asukuvat. Noh.. mielummin myöhään kuin ei milloinkaan.  Ulkona alkaa olla jo sen verran kylmää, märkää ja pimeetä, että ei niitä asukuvia saa oikein millään kuvattua. Taitaa näiden asujen kuvaaminen talven ajaksi vähän väheentyä.. Musta on muutenkin tullu ihan hirvee vilukissa ja en oo mitään muuta tehnykkään kuin ollut kipeenä tän koko syksyn ajan, joten viime aikoina on käyttäny niitä samoja lämpimiä neuleita ja kauloliinoja kyllästymiseen asti.
Koeviikkokin on pistäny päänupin ihan sekasin. Perjantaina ei ollu koulua ja sen takia elän nyt sunnuntai päivää, vaikka onkin lauantai. Mulla meni tosi kivasti noi koepäivät, sillä saan nyt pitää neljän päivän miniloman. Perjantaista maanantaihin mulla on vapaata koulusta, mutta vapaapäiviksi niitä en voi kuitenkaan kutsua, sillä jäähallilla vietän tulevina päivinä monta tuntia päivässä. Eilen jäähallilla meni koko ilta, tänään koko aamupäivä ja huomenna oon taas koko illan hallilla. Onneksi se on kuitenkin mukavaa hommaa, joten ei voi valittaa! :)
Mun päässä pyörii parhaillaan ihan älyttömän paljon kaikkia ajatuksia, mutta koska niitä ajatuksia on ihan liikaa, niin en pysty millään kirjottamaan niitä tähän. En tiedä mistä aloittaisin, miten muotoilisin ja mihin lopettaisin. Ehkä mä vaan jätän ne ajatukset vielä hetkeksi muhimaan ja yritän sitten joskus toiseten uudestaan. Tulevaisuus pelottaa, koulun loppu häämöttää (enään kaksi jaksoa.. yhyy), haikeita ajatuksia, haluun aikakoneen, jotta voisin palata ajassa taaksepäin ja olla taas lapsi, paljon juttuja, mitä pitäisi saada valmiiksi tiettyyn päivään mennessä jne.. Pientä stressiä.
  Untitled
blouce cubus | cardigan h&m | jacket sheinside | hat lindex | shoes dinsko | watch daniel wellington 

No comments:

Post a Comment