© Layout by Julia E.

HAPPY

19 November 2014

Täällä kirjottelee yksi yo-tuloksiin tyytyväinen tytteli! En ois kyllä uskonu, et oisin tässä tilanteessa, mutta olenpahan kuitenkin. Mulle napsahti siis L suomen kielestä ja M terveystiedosta! En voi olla tyytyväisempi tuloksiin, ku en tosiaankaa nähny vaivaa noiden etee. Okei, ehkä vähän ärsyttää toi terveystieto ku miettii, et mitä sielt ois voinu tulla jos ois vähän edes jaksanu panostaa. Mut tehty mitä tehty ja tyytyväinen olen! :) Päätin pitkästä aikaa tyhjentää mun kameran muistikorttia, joten tämä postaus sisältää sekalaisia kuvia, mitkä on vaa unohtunu kameran kätköihin.
Untitled Viimeaikoina en oo kaupoista löytäny mitään "TOI ON PAKKO SAADA!" vaatteita. Sempä takia oon innostunu ostamaan urhriluvaatteita.

Kenellekkään ei oo varmaan jääny epäselväksi, että mikä on mun tän hetkinen lemppari kahvila... Kuiro tietenkin ♥

Niin söpö kuva♥

Pakko esitellä nämä zarasta ostetut korkkarit vielä kerran täällä blogin puolella! TÄYDELLISET!

Saatiin yhteistyön kautta Daniel Wellingtonilta uudet kellot ja itse valitsin classic st. Andrewsin kultaisella kellotaululla. Niin yksinkertaisen kaunis! Ja saatiin myös teille ihanille lukijoille 15% alennuskoodin: DWonestep, mikä on voimassa marraskuun loppuun asti. Muistakaa käyttää tarvittaessa!Laatuaikaa iidan kanssa♥
 Iida tilas itselleen kaksi ihanaa Olivia Burtonin kelloa! En oo aikaisemmin merkistä kuullu, mutta pienen tutustumisen jälkeen RAKASTUIN!

Se aika kun mulla oli vielä ihana juurikasvu! Haluan sen takaisiiin!

Mun oli tarkotus ottaa tosta kivasta pullosta kuva, mutta Alli tuli poseramaan siihen eteen, joten pullo jäi tällä kertaa taka-alalle.
 Parasta suklaata ikinä!!! Silja toi tuliaisia ihania tuliaisia Marokon Agadirista.
  Saatiin murenasta pieni lahjakassi, josta paljastui tälläisia herkkuja ja perus harmaat kynttilät ♥

2 comments: