© Layout by Julia E.

VÄLIPÄIVIEN PUUHASTELUA

29 December 2019

Kaupallisessa yhteistyössä Viaplay ja Indieplace kanssa.

Joulu on nyt juhlittu ja seuraavaksi on tiedossa uuden vuoden pirskeet. Me vietettiin joulua tuttuun tapaan Salossa Waltterin serkkujen luona ja joulupäivänä juhlittiin perinteisesti ystävien kanssa. Paria työvuoroa lukuunottamatta muut välipäivät ovat vierähtäneet aika pitkälti sängyssä maaten ja leffoja katsoen Viaplaysta. Okeiokei... oon mä yrittäny vähän siivota ja pestä pyykkejä tässä samalla sekä treffannut kavereita! Väsymys painaa aika kovin päälle, vaikka luulisi, että näin joulun jälkeen pitäisi olla levännyt olo. Noh… niin ei kuitenkaan ole, mutta onneksi tässä on vielä pari päivää aikaa levätä ja kerätä voimia uutta vuotta varten ja uuden vuoden jälkeenkin on vielä pari viikkoa aikaa ottaa rennommin, ennen kuin alkaa taas koulu, joten nyt on aikaa vielä leffoille ja laiskottelulle... sitten alkaakin taas kiireinen arki!

Väsymyksestä huolimatta oon jotenkin erittäin hyvällä tuulella. En malta odottaa uutta vuotta ja sen tuomia juttuja. Kirjoitin just eilen kännykän muistiinpanoihin asioita kuluneesta vuodesta ja vaikka äkkiä ajatellen, ei tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta kun alkaa tarkkaan miettimään, niin vuosi on ollut täynnä vaikka mitä upeita juttuja! Paljon onnistumisia, muutoksia, mutta myös epäonnistumisia ja luovuttamisia, jonka jälkeen on ollut taas uusia onnistumisia! Näistä fiiliksistä ehkä lisää myöhemmin. Nyt ajattelin kertoa teille vähän omia leffavinkkejä!

PC281631 PC281592 (1) PhotoGrid_1577558935173

Mitäs oon nyt välipäivien aikana Viaplaysta katsonut?
Missä on Emily?
The Santa Clause
If I stay
Fargo (ensimmäinen kausi loppuun… seuraavaksi olisi tiedossa toinen kausi…)
Aladdin (en kerennyt käydä tätä katsomassa leffateatterissa, joten oli mukavaa, että kyseinen elokuva oli juuri lisätty Viaplayn valikoimaan!)
Leijonakuningas


PC281579 (1) PhotoGrid_1577558857016

Seuraavaksi listalla?
Hobbit x3 (en oo ikinä katsonut Hobitti leffoja, joten seuraavaksi tiedossa kaikki kolme!)
A Dog’s Way Home
Book Club
The Best of Me
Serena
Fargo (toinen kausi)

Ja heeei! Jos joku ei kerennyt käydä katsomassa Once upon a time in Hollywood -elokuvaa, niin se on nyt vuokrattavissa Viaplaysta! Suosittelen lämpimästi!


PC281575 (1) PC281675

ARVONTA:
Nyt joku teistä onnekkaista voi voittaa itselleen 2kk ilmaiskokeilu Viplayn leffat & sarjat -pakettiin! Osallistua voi kommentoimalla alle oman sähköpostiosoitteen. Osallistumisaikaa on 5.1.2020 asti. Kilpailun sääntöihin pääset tästä.

6 comments: