© Layout by Julia E.

KOTONA HENGAILUA

29 July 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa 

Viime postauksesta onkin jo kerennyt vierähtää tovi...  Kesällä on tullut mentyä ja tehtyä vaikka mitä, mutta myös vietettyä paljon aikaa ihan vaan kotosalla, sillä eihän tollaista söpöä karvavauvaa raaski jättää yksin kotiin ilman mitään hyvää syytä. Vaikka olenkin ollut paljon kotona Mashan kanssa, koti ei ole siltä oikein näyttänyt. Pölypallot kerääntyy nurkkiin, pyykkikasa sen ku kasvaa ja tavarat lojuu siellä sun täällä. Kotityöt ei kuulu omiin lempipuuhiin ja siksi niiden tekemiseen pitää yleensä motivoida itseään jollai tavalla.

Motivaattorina on toiminut omassa tapauksessa leffan tai lempparisarjan katsominen Viaplaysta ja niinhän se menee vähän kaiken kanssa, että aloittaminen on kaikessa se vaikein osuus, mutta sitten kun pääsee vauhtiin, niin ei malta millään pysähtyä. Vielä yksi jakso ja vielä tämä seuraava pyykkikasa tai sotkuinen laatikko alta pois...  Pian huomaakin, että koko päivä on vierähtänyt sarjojen ja siivousten parissa.  Näin kävi myös viime viikolla ja pian koko koti olikin siivottu. Sarjoja ja leffoja on kiva katsoa myös ruuanlaiton aikana tai miks ei ihan vaan sohvalla maaten samalla rapsuttaen koiravauvaa! Aina löytyy siis hyvä (teko)syy pistää pari jaksoa jotain hyvää sarjaa pyörimään. Nyt Viaplaysta löytyy kokonaisuudessan myös esimerkiksi Desperate housewives, eli täydellisten naisten kaikki 1-8 tuotantokautta, joiden parissa vierähtää helposti pari tuntia vuorokaudesta. Myös Fargo on erittäin koukuttava sarja, joka kannattaa katsoa! Viaplaysta löytyy koukuttavien sarjojen lisäksi myös paljon hyviä leffoja, joista ajattelin seuraavaksi katsoa: Missä on Emily, vaikka olen sen jo kertaalleen nähnyt.

Viikonlopun juhlien jälkeen taitaa vierähtää siis ainakin kaksi seuraavaa päivää ihan vaan kotona ollessa, voimia keräten, kotitöitä tehden ja sarjoja katsoen. Sitten on muutama työpäivä ja viikon mittainen loma! Lähdetään silloin tyttöjen kanssa etelään ja se tulee todellakin tarpeeseen. Kesä on ollut ihanaa aikaa ja onneksi sitä on vielä hetken verran jäljellä!

Nyt teillä olisi mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat –paketin katseluaikaa Viaplayssä. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, että mikä on sellainen sarja, josta sulle tulee fiilis, että pakko katsoa #VIELÄYKSI jakso? Kaikkien osallistujien joukosta arvotaan 1 voittaja. Arvonta päättyy 5.8.2019. Arvonnan säännöt täällä.

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

No comments:

Post a Comment