© Layout by Julia E.

VIIKONLOPPUNA ...

25 February 2019

Waltteri vietti pidennetyn viikonlopun Salossa, mikä tarkoittaa siis sitä, että sain torstaista asti nukkua kaihtimet auki, vallata ison parisängyn ja omia kaksi peittoa, herätä auringon paisteeseen ja joka aamu pistää kaiuttimista omaa musiikkia täysillä päälle, tanssia ja laulaa! Vaikka mulla oli kauhean kova ikävä, enkä tykkää yleensä olla yksin, pakko myöntää, että oli tällaisetkin aamut ihan jees! Aloitin itsekin oman viikonloppuni jo perjantaina ja sen kunniaksi päätin herätä ilman herätyskelloa. Heräilin kaikessa rauhassa ja raahauduin kirjastolle vasta 11.30 aikoihin, jossa meillä oli sovittuna Jevin kanssa treffit. Tehtiin molemmat omia juttuja siinä muutaman tunnin ajan, käytiin unicafessa syömässä ja viiden aikoihin suunnattiin Jevin ja Lindan kanssa salille.

Mä en oikein tykkää perus salilla käymisestä, mutta näin hyvässä seurassa, sekin tuntui taas pitkästä aikaa erittäin kivalta! Pari tuntia salilla vierähti ihan silmänräpäyksessä ja suunnattiin sen jälkeen vielä Levain -nimiseen paikkaan syömään. Miten ihana fiilis tulikaan siitä kun pysty yhdistää niin sanotusti hyödyn ja huvin yhteen. Näki kavereita, mutta pääsi samalla myös treenaamaan! Pitäisi treenata yhdessä kavereiden kanssa ehdottomasti enemmän!

Lauantai aamu ei ollut ihan niin mukava, sillä aloitin päivän stressaamalla... Vilkaisin kalenteriin ja ahdistus iski. Deadlinet alkaa pian paukkua, joten maanantaina on pakko ruveta tosihommiin! Helpotin ahdistusta aikatauluttamalla seuraavan viikon menot ja siirryin sitten suihkun kautta laittautumaan. Siinä samalla juttelin kaverin kanssa facetimessa ja pian olinkin jo töissä. Työpäivä vierähti kivasti! Oli lyhyt vuoro ja sen jälkeen kivoja suunnitelmia tiedossa. Lähdin kovalla vauhdilla töistä Skogul -nimiseen ravintolaan, jossa meillä oli sovittuna kahdeksalta tyttöjen kanssa treffit ja tiedossa kolmen ruokalajin illallinen. Mikäs sen parempi yhdistelmä kuin hyvää ruokaa ja seuraa. Muutaman tunnin jälkeen jatkettiin vielä seuraavaan paikkaan istuskelemaan. Olin autolla liikenteessä ja siksi ajattelin, että en viihdy kovin kauaa. Toisin kuitenkin kävi... Oli sen verran kivaa ja mielenkiintoiset keskustelut käynnissä, että en malttanut millään lähteä kotiin. Lopulta istuin yli kahteen asti tyttöjen kanssa baarissa ja saavuin kotiin vasta vähän ennen kolmea.

Sunnuntaina herätyskello soi jo yhdeksältä. Oltiin sovittu Saran kanssa treffit kymmeneltä aamulla ja tiesin, että näitä treffejä en halua missata. Valvomisesta huolimatta, aamulla herätyskellon soidessa jätin torkuttelun kokonaan pois ja pomppasin yllättävän virkeenä ylös! Taisin vaan olla edelleen ihan super innoissani lauantai-illasta ja tottakai myös tulevasta päivästä! Oli ihanaa aloittaa aamu kävelyllä munkkiniemen rannassa, kauniissa maisemissa, raittiissa ilmassa ja samalla tyttöjen juttuja jutellen. Tälläisen parin tunnin kävelyn jälkeen ei edes harmittanut lähteä muutamaksi tunniksi töihin. Sunnuntainakin mulla oli lyhyt vuoro, mikä vierähti erittäin mukavissa fiiliksissä, sillä tein työvuoron pitkästä aikaa Jumbon liikkeessä. Tällainen vaihtelu virkisti mieltä! Olin niin täynnä energiaa, että päätin vielä töiden jälkeen suunnata bodybalance jumppaan ja jumpan jälkeen jäin vielä hetkeksi aikaa juoksemaan. En oo koskaan tykännyt juoksemisesta, mutta eilen tuntui super hyvältä päästä pitkästä aikaa juoksemaan. Treenin jälkeen olin tottakai aivan loppu, piipahdin alepassa hakemassa -60% alennuksessa olevaa lihaa ja kipitin kotiin syömään. Olin niin loppu, että kaikki illalle jätetyt tehtävät päätin ihan suosiolla skipata ja menin kerrankin vähän aikaisemmin nukkumaan. Ihana viikonloppu siis takana, jonka ansiosta tuleva viikko vierähtää toivottavasti siivillä!!

Untitled beige1 Untitled Untitled Untitled
neule bik bok || takki zara || housut zara || kengät dr.martens || laukku pull&bear || panta gina trickot || aurinkolasit ray ban

4 comments:

  1. https://www.houseofbrandon.com/kevat-ale/ale-naiset/ale-takit/sidney-boucle-wool-coat-dark-grey-melange-p-25859.html

    Onko tää takki sun mielestä kiva? Voisitko kuvitella käyttäväsi? :)

    ReplyDelete
  2. Millä muokkaat sun instakuvia et tulee noi mustat reunat, esim toi viimeisin (21.3)? :)

    ReplyDelete