© Layout by Julia E.

PÄIVÄN TO DO -LISTA

10 January 2019


Täällä kirjoittelee tyyppi, jolla on aivot aivan jumissa...  Olin pari viikkoa tekemättä mitään fiksua ja maanantaina päätin vihdoin kaiken sen laiskottelun jälkeen ottaa itseäni niskasta kiinni ja ruveta hommiin! Hoidin alkuviikosta yhden vähän pidemmän koulutehtävän ja eilen tein myös yhden verkkotentin alta pois. Nyt vaan sormet ristiin ja toivotaan, että kyseinen kurssi menee hyväksytysti läpi, se ei oo meinaa ollut mun kohdalla mikään itsestään selvä juttu...

Eilen illalla kun verkkotentti oli hoidettu, yritin miettiä tulevaa reissua varten asuja valmiiksi, mutta tunnin kiromisen jälkeen päätin luovuttaa. Kaikki näytti ihan tyhmältä enkä kyennyt ollenkaan miettiä sitä, että mitä haluaisin viikonloppuna pukea päälleni. Mulla on harvemmin mitään vaatekriisejä, mutta eilen taisin vaan olla tosi väsynyt ja nälkäinen siinä kohtaa kun asuja rupesin miettimään. Siispä jätin asian hoitamatta, lämmitin itselleni ruokaa ja rojahdin sohvalle. Siinä sohvalla maatessa vierähti koko loppuilta oikein mukavasti, mutta tänään aamulla sain kirota jo muutamaan otteeseen sitä, miks en eilen hoitanu jo osan jutuista alta pois. Nyt meinaa to do -listaa laatiessa tuntuu siltä, että aika tulee loppumaan päivästä kesken.

Huomenna lähdetään aamulla Jevin kanssa Pariisiin, mutta ennen sitä on hoidettava vielä paljon kaikkea täällä kotona ja muualla. En tiiä mikä siinä on, mutta mulla tulee joka kerta ennen reissua ihan hemmetin kova kiire. Siellä pitää käydä, toi pitää hoitaa, pyykit pitää pestä ja tiskit pitää tiskata... Enkä ikinä opi sitä, että nämä asiat olisi voinu hoitaa jo aikoja sitten pois päivän järjestyksestä. Olisi ihanaa viettää reissun edeltävä päivä rauhassa ilman stressiä, mutta eeei...

Noh, ei auta itku markkinoilla, vaan pitää ruveta hommiin! Siispä vedän nyt aamupalan naamariin, vaatteet päälle ja rupeen lyhentämään to do -listaa. Onneksi huomenna saa istahtaa koneeseen ja ottaa rennosti koko viikonlopun ajan! Juoda paljon viiniä, syödä pizzaa, pastaa, tuoretta patonkia ja kaikkia muita ihania herkkuja, jutella koko viikonlopun ajan tyttöjen juttuja, rentoutua, kävellä paljon, nauttia täydellisestä matkaseurasta ja ihailla upeaa kaupunkia!

Päivän to do -lista näyttää tältä:
- pese pari koneellista pyykkiä
- tiskaa (astianpesukone rikki .........)
- vie Emmalle työavaimet
- käy ostamassa pieni ruuvimeisseli
- pyörähdä nopsaa Zarassa (katsomassa oisko siellä vielä yhdestä tietystä paidasta S kokoa)
- vie saikkutodistus töihin
- siivoa
- klo.13.00 ripsihuolto (jossain aivan rändöm paikassa, koska Reetta sairastu ja mulla oli alunperin hänelle varattu aika tälle päivälle:( Toivotaan, että tulee kelpo ripset)
- klo.18.00 kampaaja
- tee pakkauslista
- PAKKAA!!!


IMG_9015 IMG_9043 IMG_9066 111 IMG_9086-2 IMG_9111 IMG_9017
takki* House of Brandon || neule* House of Brandon || pipo Zara || farkut Bik Bok || kengät Timberland

(*Saatu blogin kautta/gifted)

4 comments:

  1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    ReplyDelete
  2. Moikka! Bongasin sun kolmannesta instagram kuvasta ihanan mustan toppatakin, mutta en enää harmiskeni löytänyt sitä house of brandon nettisivuilta:( osaisitko kertoa mikä merkki ja/tai malli kyseessä?:)

    ReplyDelete