© Layout by Julia E.

LAATUAIKAA TYTTÖJEN KANSSA

08 April 2018

Mulla oli viime viikolla pääsiäsiloma ja sen kunniaksi suuntasin Saloon pariksi päiväksi rentoutumaan. Yhtenä iltana lähdettiin Iidan kanssa Siljan luo Turkuun ja päätin yllättää tytöt kivalla illalla. Pääsin meinaa toteuttamaan kaupallista yhteistyötä Offerillan kanssa ja bongasin heidän sivuilta ihan superit diilit Turun alueelta. Ensin suunnattiin Bowler nimiseen paikkaan kailaamaan ja sieltä jatkettiin iltaa Saaristobaariin syömään.

Mä oon suht hyvä kaikissa urheilulajeissa, mut pakko myöntää, että keilaaminen ei oo yhtään mun juttu... Se on kivaa ajanvietettä, mutta oon kyllä aikamoinen epäonnistuja siinä lajissa. Mun kilpakumppanit eivät onneksi olleet yhtään sen parempia ja siksi saatiin ihan tasaiset pelit aikaan. Viime aikoina ollaan Iidan ja Siljan kanssa vietetty aikaa suurimmaksi osaksi vaan meillä aina silloin tällöin (muutaman kuukauden välein, joskus useemmin ja joskus harvemmin), niin oli vaihtelun vuoks ihan kiva päästä pienellä rahalla tekemään jotain muutakin kuin maata sohvalla kolmisten.

Offerillan kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarpeellisiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myynnissä on myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%. Diilejä on myynnissä sivuilla yli 1300. Alueellisia palveluita myynnissä on Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla.

Mä oon nyt innostunut selailemaan noita Offerillan sivuja ja bongailemaan sieltä kaikkia erilaisia diilejä. Itse saan sähköpostiini viestejä super hyvistä diileistä, jolloin ei tarvitse kuin parilla klikkauksella hankkia diili itselleen. Suosittelen teitäkin tutustumaan offerillan sivustoon ja tilaamaan heidän uutiskirje. Alle kommentoimalla kiinnostuksestanne, osallistutte 70€ arvoisen lahjakortin arvontaan (muistakaa kirjoittaa kommenttiin sähköposti ne, jotta voittajaan saadaan sitten helposti yhteyttä) ja jos arpaonni ei osu teihin, niin koodilla elizaveta10 saatte -10% alennusta offerillan sivuilta! Arvontaan osallistuminen edellyttää Offerillan uutiskirjeen tilausta ja kommentointia blogipostaukseen. Tsemppiä arvontaan!

Untitled Untitled IMG_4244 Untitled IMG_7445 Untitled Untitled Untitled Untitled IMG_7465-3 IMG_7426 Untitled IMG_7486-2-2

23 comments:

 1. No mää haluun voittaa meille tekemistä😍❤️ essiwou@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Ois ihana yllättää joku jollain kivalla tekemisellä😎
  pauliina.ahlqvist2@gmail.com

  ReplyDelete
 3. mukana! :)

  helmi.soppela@hotmail.fi

  ReplyDelete
 4. Mukana arvonnassa! Sivuja tuli jo selailtua ja siellähän oli vaikka mitä😍

  ReplyDelete
 5. s-posti jäi eli se on maiju-jokinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Mukana ollaan! :) Tiia96@luukku.com

  ReplyDelete
 7. Mukana! 🤞 alexandra.artyomova@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Mukana kisassa! :)
  essii_95@windowslive.com

  ReplyDelete
 9. Mukana!:) reettamaija.rapo@gmail.com

  ReplyDelete
 10. mukana arvonnassa :-) ansode@gmail.com

  ReplyDelete
 11. mukana! katruska.u@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. I'm in! rossu.93@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Mukana! Aurinkoista kevättä! minna1995(at)gmail.com

  ReplyDelete
 14. Mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  ReplyDelete
 15. Oujee mukana arvonnassa 😊😊 jessi.lappalainen@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Mukana :)
  minttu-maaria@hotmail.com

  ReplyDelete
 17. Mukana 😄 svetlana_j@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Mukana arvonnassa:)

  rand.milla@gmail.com

  ReplyDelete
 19. Mukana. Offerillassa on kyllä ihan sikana mielenkiintoisia diilejä aina, joten lahkortille tulisi takuuvarmasti käyttöä ^_^

  kaljukeiju@gmail.com

  ReplyDelete