© Layout by Julia E.

VAATEKAAPPI TÄYNNÄ MUSTAA JA VALKOISTA

14 August 2017


Mun luottovaatteet ovat jo pitkään olleet väriltään joko mustia tai valkoisia, sillä niitä on helppo yhdistellä keskenään, eikä niihin myöskään kyllästy niin helposti. Siksi niitä on tässä vuosien varrella tullut hamstrattua vaatekaappiin monen monta kappaletta. Kuluneen vuoden aikana olen kuitenkin vähentänyt vaatteiden ostoa ja kaupasta kotiin olen raahannut ainoastaan ajattomia vaatekappaleita, jotka ovat olleet yleensä mustia tai valkoisia. Sen lisäksi olen pyrkinyt tottakai myös pidentää ostettujen vaatteiden ikää kaikilla keinoilla. Tottakai yksi hyvä keino on se, että välttää vaatteiden turhaa pesua ja heittää niitä mielummin ulos tuulettumaan tai vaikka yöksi pakkaseen. Vaatteiden pesua ei voi kuitenkaan vähentää, jollei käytössä ole hyvää deodoranttia. NIVEA tarjosi mulle kaupallisen yhteistyön merkeissä ratkaisun kyseiseen pulmaan antamalla uuden Invisible For Black & White Fresh -deodorantin testiin. Innostuin heti, sillä mustat ja valkoiset vaatteet ovat aina klassinen ja toimiva valinta, mutta ikävät tahrat kainaloiden kohdalla ovat kaikkea muuta kuin tyylikästä...

Aktiivinen elämä asettaa haasteita antiperspirantille. Mä ite tykkään kiireisestä elämästä ja siitä, että kalenteri pursuaa menoista. Välillä päivät ovat aamusta iltaan täynnä pelkkää juoksemista, ripsihuollosta, luennolle, luentojen välissä blogi juttuihin, sitten luentojen päätyttyä töihin ja vielä töiden jälkeen ruokakaupan kautta kotiin. Nämä kaikki arjen menot huolehtivat siitä, että vaatteita joutuu vaihtamaan päivän mittaan ja deodoranttia lisäämään. Olen nyt testannut tätä NIVEA Invisible For Black & White Fresh -antiperspiranttia ja pakko myöntää, että tämä ainutlaatuinen, tahraamaton koostumus tarjoaa tehokkaan suojan 48 tunniksi sekä iholle että kaikille vaatteille. Nyt voin siis hyvällä mielellä jatkaa luottovaatteideni elinikää, kaikilla mahdollisilla keinoilla. Seuraavaksi olisi tarkoitus opetella vielä vähän lisää materiaaleista ja sen avulla ostaa vähemmän nukkaantuvampia perusvaatteita.

NIVEA Invisible For Black & White -sarjasta löytyy uusimman, sitruksisen tuoksuisen Fresh-variantin lisäksi myös Clear roll-on sekä stick. Itse oon jostain syystä aina suosinut roll-onia, joten sillä mennään tälläkin hetkellä. Samaa tuotesarjaa löytyy myös miehille, ja Fresh – miesten versio on luvassa syyskuussa.

Jos NIVEA Invisible for Black and White -tuotteet kiinnostaa, niin kannattaa seurata @niveasuomi tiliä Instagramissa, sillä siellä on jaossa näitä tuotteita elokuun ajan!

IMG_0441 IMG_0342 IMG_0594 IMG_0294 IMG_0570 IMG_0361 IMG_0453-2 IMG_0609

2 comments:

  1. Heippa! Pakko kysyä, että mistä oot löytäny noin ihanan lappumekon?:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ostin ton joskus tammikuun lopussa h&m:st :)

      Delete