© Layout by Julia E.

MUN MAANANTAI

24 September 2015

Täällä blogin puolella en oo pitkään aikaan julkaissu mitään arkisia kuvia, joten nyt tulee kunnon kuvapläjäys mun maanantai päivästä. Hiukan myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Yleensä näitä päivä postauksia tulee tehtyä pelkästään vapaapäivinä, mutta voisin joku kerta kokeilla väsätä tälläisen ihan työpäivänä, niin näkisitte miten mun päivä etenee ihan normaalissa arjessa.:)
Untitled
Oli ihanaa nukkua pitkään ja herätä ilman herätyskelloa. Aamussa parasta oli tietenkin se, että Waltteri skippasi koulupäivän ja siksi nautittiin hitaasta aamusta yhdessä. Yleensä oon tottunu herämään yksin, sillä aina kun herään Waltteri on jo lähteny kouluun...
Untitled
Kun pari salkkari jaksoo oli katottu ja postaus julkaistu, päätin vihdoin nousta sängystä ylös! Kävin suihkussa ja aloin kaikessa rauhassa laittautua. Tai no vaikka kuinka hitaasti yrittäisin laittautua, niin mun laittautumisessa menee hiusten kuivauksen kanssa maksimissaan puoli tuntia :D
Untitled
Uusi huulipuna! ♥
Untitled
Sen aikaa kun mä laittauduin, Waltteri teki meille ruuan. Namnam!
Untitled
Kun masut oli täynnä, lähdettiin keskustaan. Käveltiin ympäriinsä ja poikettiin muutamassa kaupassa. Mä jätin vahingossa kukkaroni kotiin, joten kaupoista lähdettiin tyhjin käsin pois :D Sateenvarjoki ois ollu kiva napata mukaan, mutta onneksi me ei olla sokerista tehty! Ainoastaan, että mun suoristetut hiukset ei näyttäny enään hetken päästä suoristetuilta.
Untitled Untitled
Käytiin kahvilla ja sitten suunnattiin ottamaan parit kuvat päivän asusta...
Untitled
cardigan bik bok || top bik bok || jeans bik bok || hat 2nd hand || heels dinsko || bag h&m
Untitled
Mun suoristetut hiukset eivät olleet enään suorat.... :D
Untitled
Kotiin päästyämme, vaihdettiin lökärit ja hupparit päälle ja lähdettiin ruokakauppaan.
Untitled
Kotiin päästyämme, Waltteri teki meille jauhelihakeittoa, mä sytytin kynttilät ja maastouduin tonne mun lemppari nurkkaukseen katsomaan salkkareita ja tekemään blogi juttuja.
Untitled
 Poikkeuksellisen ihana maanantai! Ennen nukkumaan menoa vielä kuppi teetä♥ Miksei aina vois olla vapaapäivä ?! :D

3 comments:

 1. Vitsi miten kiva tällainen arkinen postaus, vaikka vapaapäivästä kertoikin :D Ja ois kyllä tosi kiva nähdä miten sun työpäivät etenee :)

  ReplyDelete
 2. Ihana postaus! :-) Muutenkin tykkään superpaljon tälläsistä ihan perus lifestylepostauksista!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. tää on niii tällänen arki goalllss<3 ooot niin ihana bloggaaja!!

  ReplyDelete