© Layout by Julia E.

RED

07 September 2015

Mulla on ollu viimeisen kuukauden ajan tosi väsyny olo, riippumatta siitä, että onko mulla työ- vai vapaapäivä. Oon ollu jonkinlaisessa koomassa, sillä aamulla kymmeneltä, päivällä kolmelta illalla kahdeksalta... kokoajan oon ollu tositosi väsyny. Tänään oli pitkästä aikaa sellainen olo, että mä elän! Sain paljon kaikkea aikaiseksi, en stressannu mistään, olin energinen niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin, iloinen jne.. keli ei siihen tällä kertaa voinu vaikuttaa, sillä vaikka itse olinkin aurinkoinen, niin ulkona satoi koko päivän vettä. Mun hyvään olotilaan saattoi kuitenkin vaikuttaa se, että nukuin aamulla pitkään, oon alkanu popsia vitamiineja, söin aamupalaksi puuroa, käytiin Waltterin kanssa istuskelemassa ihanassa kahvilassa ja minulla oli vain kuuden tunnin työpäivä! Tämän kaiken lisäksi tieto huomisesta vapaapäivästä saattoi jollain tavalla vaikuttaa mielialaan. Oij, näitä päiviä saisi olla ehdottomasti enemmän! Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

jacket* shein || jeans bik bok || shirt h&m || heels dinsko || watch* esprit

(*saatu blogin kautta/gifted)

8 comments:

 1. Eikä miten ihana takki! Haluun tilata ton myös, onko millasta kokoa? Vastaako ihan kokoaan, kun mun yläosat on M ja tosi harvoin myös S, niin kannattaakohan ottaa M vai L? :)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia!<3 ja hmm... Itse tilaan aina sen pienimmän eli S koon, mutta neki vaihtelee... Aika useesti S vastaa kokoa XS, mut sit taas joskus S on S :D ton takin kohdalla se vastaa mun mielestä S kokoa, sillä jää mulle hihoista ja hartioista ehkä hieman isoksi. Tilaisin sinuna ehkä M koon? :)

   Delete
 2. Niin ihana asu! Sulle sopii punainen todella hyvin :-)

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Tässä taas todisteita miten punainen näyttää tiettyjen päällä niin hyvältä, wow! :)


  Annathin

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti just noi vitamiinit auttais sulla jaksamiseen, ei oo kivaa kun on kokoajan väsynyt, nimimerkillä kokemusta on.. Ihanan pirteä ja upea asu kuitenkin, kuten aina :-)

  ReplyDelete
 5. Hei saisko linkin tohon takkiin? En löydä sitä tuolta sivulta mitenkään... :(

  ReplyDelete