© Layout by Julia E.

KESKITTYMINEN HUKASSA

27 September 2015

Mulla on kamerassa paljon julkaisemattomia kuvia, päässä paljon ideoita ja ajatuksia, joita haluaisin tulla teidän kanssa jakamaan, mutta mun keskittyminen on hukassa. Joka kerta kun alan tekemään postausta, mun ajatus katoaa ja tekstistä ei meinaa tulla mitään. Tuntuu, että aika vierii ihan liian nopeesti eteenpäi ja en vaa ehdi ajan kanssa paneutua tähän blogiin täysin rinnoin! En ehdi tulla lisäämään kuvia tänne ajoissa ja kun julkaisemattomia kuvia kertyy liikaa iskee ahdistus. Siinä vaiheessa tuun vaan lisäämään kuvat tänne ja väkisin kirjoitan tekstin. Onhan tekstisarakkeen täyttäminen ollut mulle aina vaikeeta, mutta nyt se tuntuu ihan ylitsepääsemättömän vaikealta! Kaiken tämän lisäksi netti toimii hitaasti, kone ja kamera eläävät viimeisiä hetkiä... Kaikki tämä teknisten laitteiden kanssa tappelukin aiheuttaa harmaita hiuksia. Pitää nyt vaan kerätä ajatukset kasaan ja postata rauhassa niitä kuvia tänne.. ja voihan sen tekstisarakkeen välillä jättää ihan tyhjäkski. Ei se maailmaa kaada! Tähän keskittymiseen varmaan vaikuttaa myös tämä juuri alkanut välivuosi. Onhan se outoa, että on syksy enkä ole koulussa taikka jäähallilla valmentamassa. Pyykit pesen itse, kukaan ei siivoo mun jälkiä, töihin kuljen julkisilla jne.. En taida olla sitteskään vielä tottunu tämän hetkiseen tilanteeseen, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa! Untitled Untitled Untitled Untitled
jacket h&m || shirt bik bok || bag glitter || jeans bik bok || heels dinsko || watch esprit

9 comments:

 1. Älä ota stressiä blogista! :) Kivempi lukea ajatuksella laadittuja postauksia kuin väkisin väännettyjä. Postaa siis sillon kun sulla on siihen aikaa ja kiinnostusta :) Mulla itsellänikin on välivuosi meneillään ja ajatukset on ihan täysin hukassa harva se päivä... Ei olla siis totuttu täälläkään tähän "tyhjyyteen". Eihän työt nyt ole sama asia kuin päivittäinen koulunkäynti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että en oo ainoo hukassa oleva ! :D ongelmana täs on vaa se, että mulla on kauhee hinku päästä jakaamaan kuvia täällä, mutta ehkä pitää vaa ottaa hiukan iisimmin:) kyllä se tästä!

   Delete
 2. Mä oon kamppaillu vähän saman ongelman kanssa. Motivaatio löytyy, kuvia tulee otettua ja postausideoita on päätäynnä, mutta se itse toteutus tuntuu niin haastavalta. Ei jotenkin osaa keskittyä, mun tapauksessa ehkä ei vaan jaksa. Ehkä täytyy vaan vähän skarpata, ottaa iisisti ja yrittää keskittyä paremmin. Ja kuvia voi heittää, vaikkei aina ihmeellistä sanottavaa olisikaan! :-)

  ReplyDelete
 3. Älä mieti liikaa sitä kirjoittamista ja tosiaan ihan huoletta voit jättää joskus jopa kokonaan kirjoittamattakin jos siltä tuntuu :)
  Uusin tilanteisiin tottuminen vie oman aikansa myös, älä huoli, kyllä kaikki alkaa sujumaan <3
  Kiva simppeli asu muuten! Musta ja valkoinen toimii aina :)

  ReplyDelete
 4. Tee just sen verran kuin ehdit, niin bloggaaminen pysyy mielekkäänä! Ja kauniita kuvia, ja ihana blogi, täytyypä jäädä seurailemaan :)

  Minttu Viennetta

  ReplyDelete
 5. Koitin kotipizzan sivuilta löytää tähän vastausta, mutta en löytänyt, joten kysyn nyt sulta...
  Oot noiden kotipizzan leipätikkujen fani.. niin mitä ne maksaa ja mitä siihen hintaan kuuluu? Montako tikkua ja tuleeko joku majoneesi tms.. onko ne täyttäviä vai ennemmin joku välipala? Innostuin niistä nyt ihan superisti kun selasin blogias ja törmäsin leipätikkukuvaan :D
  kiitos vastauksesta jo etukäteen ♡♡♡

  ReplyDelete
 6. Kamppailen itsekin samojen ongelmien kanssa. Olen juuri muuttanut omilleni Helsinkiin, käyn avointa yliopistoa ja olen viikot yksin poikäystäväni ollessa vielä armeijassa. Kaikki on uutta ja välillä jopa rankkaa. Paljon tsemppiä sulle ja älä murehdi blogistasi liikaa.

  ReplyDelete
 7. Vitsi, muistan noi ajatukset sillon kun olin ite muuttanut just pois porukoilta! Oli vaan jotenkin tosi vaikea tottua siihen, et käykin töissä ja pyörittää sitä kotia itse, eikä kukaan tee ruokaa sulle valmiiks.. Mut siihen tottuu nopeesti! :) Älä stressaa blogista, välilä ihan pari riviä tekstiä riittää vallan mainiosti. :>

  ReplyDelete
 8. En tiedä kommentoinko toiseen otteeseen, mutta... samat fiilikset täällä! Siks jotenkin tykkään erityisesti lukea sun blogia kun pystyy samaistumaan. Mäkin oon muuttanut satojen kilometrien päästä helsinki/espooseen ja vaikka vuosia oon yksin asunut, niin silti välillä ahdistaa.. tai aika useenkin. Tsemppiä!

  ReplyDelete