© Layout by Julia E.

KAMPAAMO VINKKEJÄ?

22 September 2015

Mulla on pieni ongelma mun hiusten kanssa. Ennen värjäsin aina äidin avustuksella kotona, ihan vaan kaupan väreillä, mutta keväällä päätin marssia kampaajan käsittelyyn. Nyt en enään halua värjätä ite, sillä niistä kaupan väreistä ei koskaan voinu varman päälle tietää, että mitä lopputuloksesta tulee. Värjätä on kuitenkin pakko, sillä tää mun juurikasvu alkaa olla jo ihan omaa luokkaansa. HYI!
Salossa kampaamon valinta oli suht helppoa, mutta täällä Helsingissä en tiedä yhtään minne mennä?! Siispä aattelin nyt kysyä teiltä, että mitä kampaamoita täällä Helsingissä suosittelisitte? Ei mitään hirmu kallista mielellään.. :D
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled dress bik bok || jacket* shein || clutch 2nd hand || watch* esprit || shoes* nelly.com (here)

(*saatu blogin kautta/gifted)

16 comments:

 1. Niin ihana asu! Ja toi laukku on supersöpö <3

  http://sara--says.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. unika, sielä parturikampaajaksi just valmistuneet/valmistumassa olevat tekee puoleen hintaan, kuitenkin niin että ammattilainen aina tarkistaa mitä siihen tukkaan ollaan tekemässä. Sielä saa myös käydä korjauttaa ilmaiseksi jos ei ollutkaan tyytyväinen väriin. Ainakin meijän kaveri porukasta monet käy siinä, tykkäävät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä ! :) samalla tavalla kävin Salossakin viimeksi kampaajalla niin, että harjoittelija värjäsi mun hiukset ja sit ammattilainen tarkkaili tilannetta ja hyvää jälkeä tuli!:)

   Delete
  2. Ite kävin kanssa unikassa vuosi sitten ja tykkäsin! :)

   Delete
 3. Mä suosittelen myös Unikaa! Ajat saa huippunopeasti (itse lähdin alle tunnin sisään kotota kun päätin että haluan kampaajalle) ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen :-) Hintaa esimerkiksi pelkällä leikkauksella oli 24e! Sijaitsee Kampissa sen kauppakeskuksen takana :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon vinkistä ! Pitää pistää mieleen! :-))

   Delete
 4. Töölön poni! Värjäämisestä ei ole kokemusta, mutta leikkaaminen onnistu just eikä melkeen. Mukavia, nuoria työntekijöitä ja kaffet saa päälle! Hinta tais olla ~40e, kun oli kunnon leikkaus pesuineen ja muotoiluineen.

  ReplyDelete
 5. Ite oon käyny Forumin hairlekiinissa ja tosi hyvää palvelua! Hinta ollu hiustenleikkuulla 39€ about. Värjäyksistä en tiedä, sillä oon värjänny aina ite :D mutta yleensä ihan aamusin on halvinta:)

  ReplyDelete
 6. Laatupalvelua saa Qhair kampaamoista. Aivan ihanat työntekijät jotka tekee todella hyvää jälkeä. Heillä on kaksi kampaamoa keskustassa. :-)

  ReplyDelete
 7. Wää ihana toi mekko! Onko miten vanha, löytyisköhän vielä? Ihan superkiva! :>

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 8. LOISTO. Sannille. Paras kampaamo, parhaat kampaajat. Olin Miika Kemppaisella aluksi mutta vaihtoi helsinkii loistoon (siirryin samalla perässä XD ) mutta sieltä sitten vaihtoi isommille areenoille, tekee esim muotiviikolla töitä. Sanni kanssa tekee isojen nimien parissa, suosittelen !!!

  ReplyDelete
 9. Jos parhainta haluut niin Loisto. Varmaan Helsingin tunnetuimmat kampaajat, hauskaa henkilökuntaa jotka osaa hommansa. Ammattilaisia. Siirryin kampaajan perässä loistoon, paras. En osaa sanoin kuvailla tarpeeksi.

  ReplyDelete
 10. Suosittelen ehdottomasti Dandyä ja Markoa! Niiltä löytyy tällä hetkellä kampaamot Eirasta ja Kalliosta. Eiran kampaamossa on ainakin ihana sisustus, hyvää musaa, rento tunnelma ja ihana henkilökunta :) kalliossa en ite ole vielä käynyt. Kallion pisteestä on kuulemma myös mahdollista saada opiskelija alennusta ja sen yhteydessä on kahvila.

  ReplyDelete
 11. M & N Image hair Foorumin kukontorilla, eli sielä ihan kauppakeskuksen yläkerrassa on tosi kiva kampaamo! Ihan perus hinnat , ei mitään ylikallista.

  ReplyDelete
 12. Hyviä ja huonoja kampaamokokemuksia on ollut paljon. Näissä kampaamoissa oon saanut laatutyötä, jota voi suositella:
  http://blackouthair.fi/
  http://www.haircode.fi/

  ReplyDelete