© Layout by Julia E.

MARIPUOTI

12 May 2015

Untitled  Untitled Untitled Untitled Untitled  Untitled Untitled
Mä kävin vähän aikaa sitten tutustumassa hiukan tarkemmin Salon Maripuotiin ja yllätyin positiivisesti! Sieltähän löytyy vaikka mitä kaikkea kivaa! Aarikan koruja, LauRien capreja ja housuja, Ainon, Ritva Fallan ja Marc O'Polon vaatteita, sekä tietenkin Marimekkoa!
Jokaisesta merkistä löyty jotain kivaa,  mutta suosikkejani olivat ehdottomasti liikkeen uusin merkki Marc O'Polo, jonka valikoimasta löytyy ihania vaatteita, laukkuja ja kenkiä. Marimekon valikoimastakin löytyy ihania sisustus juttuja, pyyhkeitä, lakanoita, astioita, perus raitapaitoja ja erilaisia pussukoita sekä laukkuja.
Nyt kun erilaiset valmistujaisjuhlat lähestyvät ja lahjakriisi iskee, niin kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa Maripuodin erittäin värikkääseen kevään/kesän valikoimaan. Paikan päällä saattaa iskeä valinnan vaikeus, joten lahjakorttikin on erittäin hyvä vaihtoehto! Itsekin metsästin tuolloin Waltterille vuosipäivälahjaa ja se löytyi kätevästi Marimekon valikoimasta.
Älkää siis shoppailessa unohtako Salon ihania liikkeitä, jotka sijaitsevat kauppakeskuksen ulkopuolella!♥

Maripuoti haluaa tarjota nyt blogini lukijoille -10% edun marimekon laadukkaista, normaalihintaisista tuotteista, kun mainitsette blogistani kassalla ''Liisan blogi''. Etu voimassa toukokuun loppuun asti! Nyt kannattaa hyödyntää etu lahjoja ostaessa!;)

Avoinna ma-pe: 10-17:30 la: 10 - 14
Vilhonkatu 6 24100 Salo
Puh 02 731 7083
www.maripuoti.fi 

2 comments:

  1. What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It absolutely
    helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid other customers like its helped me.

    Good job.

    ReplyDelete
  2. Great article! We will be linking to this particularly great content
    on our site. Keep up the good writing.

    ReplyDelete