© Layout by Julia E.

FLOWERPOWER

11 May 2015

Ai, että mä rakastan kevättä! Sitä kun päivät pitenee, kukat kukkii, perhoset ja ampiaset sun muut ötökät alkaa lennellä ympäriinsä, linnut laulaa, aurinko paistaa ja toisin sanoen koko luonto, mutta myös ihmisetki herää henkiin pitkän kylmän talven jälkeen ja tietää, että koko kesä on vielä edessä!
Tän kaiken ihanan lisäksi tänä vuonna kevät on tuonu mukanaan myös stressiä. Mulla on kova halu panostaa kaikkeen ja en haluu antaa missään asiassa periksi. Töitä on tarjolla kolmessa eri paikassa, kaikkialle pitäisi ehtiä, töiden lisäksi kova halu panostaa blogiin, kavereihin ja parisuhteeseen, niin ja tietenki vielä niihin pääsykokeisiin... HALUAN LISÄÄ AIKAA!!! Tuntuu vaan siltä, että päivien pituus ei oo tarpeeksi mulle. Lisää tunteja on saatava jostain, mutta yöunet on kuitenkin pidettävä oikean mittasena, jotta jaksaa sitten päivisin. Kaikkien näiden asioiden lisäksi on myös muita asioita joita pitäisi tehdä, mutta koska aikaa ei riitä, niin lykkään niitä koko ajan vaan pidemmälle. Illalla mietin, että huomenna aamulla ja seuraavana aamuna mietin, että no sitten töiden jälkeen illalla... Kaappien siivous, yo-juhlat (pidänkö vai en !??!), kirjastokirjojen laina-aikaa pitäisi pidentää, kampaaja aika varata... ja vaikka mitä vielä.
Kaikki tämä ahdistaa! Parina iltana lenkki on tehny hyvää, mutta kun ei aika riitä semmoseenkaa! Ei auta muu kuin painaa sata lasissa eteenpäi. Kyllä tää helpottaa edes hiukan muutaman viikon jälkeen, kun viralliset yo-tulokset on tullu ja pääsykokeet, sekä yo-juhlat on ohi!  Nyt on vaan pakko jaksaa.
Onko jollain sama ongelma ajan kanssa ?
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
blazer h&m || top lindex || pants bik bok || heels zara || bag mango || watch esprit || sunglasses bik bok 

23 comments:

 1. eikä! ihan käsittämättömän upeita kuvia ♥

  ReplyDelete
 2. Kui et meinaa pitää yo juhlii? :0

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, emmäää tiiä oikee :D

   Delete
  2. meillä ei mun sisko halunnut pitää juhlia ollenkaan, kun rämpi lukion lusmuamalla läpi, eikä kokenut ansaitsevansa sitä rahaa yms mitä sukulaisilta ois kuitenkin saanut. hän piti semmoset pienet kahvittelut perheen ja lähimpien sukulaisten kesken ja se oli kyllä oikeen hyvä :)

   itse pidin taas kunnon juhlat ja täytyy sanoa, että kyllähän niihin rahaa uppoaa aivan järkyttävästi, jos tekee vähänkin enemmän leipomuksia ja ostaa pöytäliinaa ja kukkia jne...mutta upee päivä se kyllä oli:)

   Delete
 3. Vähä siistit noi aurinkolasit!!

  www.kenkafriikki.com

  ReplyDelete
 4. Ah, miten ihana tausta näille kuville! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. pakko myöntää, et itekki oon aika tyytyväinen näihin kuviin! :D toi tausta on niin ihana, et oikeastaan ihan sama mitä tossa edessä tapahtuu :D

   Delete
 5. Nää on kyllä ihan täydellisiä kuvia susta muru <3

  ReplyDelete
 6. Vau ihania kuvia!! Miks täällä ei oo tuollasia kukkia?? Tsemppiä kaikkeen stressiin! Itellä sama homma: kaks työtä, lakkiaishärdelli, pääsykokeet ja vielä muutto parin viikon päästä.. Ootan innolla lomaa :-)

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ja sinne jaksamisia kans! ♥

   Delete
 7. Upeita kuvia! Ja kyllähän mullekin muutama lisätunti päivässä kelpaisi vaikkei mun elämää mitenkään erityisen kiireiseksi voikaan sanoa :)

  ReplyDelete
 8. Miks sit hait lisöä töitä valmennusten ja bikbokin lisäksi? Täs postaukses ei niiku oo mitään järkeetä:D valitat ajan puutteest, johon sä pystyisit vaikuttaa? Sulla on pääsykokeet edessä niin mikset mielummin panosta siihen täysillä? Töitä voi tehdä myöhemmin. Jos haluut saada rahaa samalla nii että aikaa riittää kaikkeen niin työskentele vaan yhdessä tai parissa paikassa. Et varmaan julkaise edes tätä mut ainaki mun viesti meni perille ku luet :) tää saatto kuulostaa vittuilulta/ilkeeltä mut haluun vaa neuvoo sua että oot viel nuori, käy töissä opiskelujen jälkeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valmennuksia ei oo kesällä, joten splizzeria on sitten sen tilalla silloin. Nyt nää muutamat viikot valitettavasti menee tällee päälekkäin, et joudun tekee vähän enemmän töitä :-) en haluu kuitenkaan luopuu mistään ja on vaa pakko jaksaa.. En usko, että lukisin yhtäön sen enempää vaikka oiski yks työpaika vähemmän :) ymmärrn kyllä pointtisi!

   Delete
 9. Kyllä työpaikoilla yleensä ymmärretään, että pääsykokeiden takia pidetään lukulomaa.. Se kostautuu, jos panostat liian moneen samaan aikaan, koulupaikka jää nimittäin saamatta. Sinua ahkerammat sen paikan nimittäin ansaitsevat. Joten panosta kunnolla tai älä sitten ollenkaan. Töitä ehtii loppuelämän tekemään, silkkaa tyhmyyttä ahnehtia tässä kohtaa. Ensi vuoden ehdit hyvin tehdä töitä kyllästymiseen asti ja voivotella mikset saanut koulupaikkaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siis ku tiiän, et en ekal yrittämisel pääse kouluun sisään... joten siks mä nyt teenki niitä töitä. En haluu kuitenkaa ihan tyhjällä päällä mennä pääsykokeeseen, vaan aina kannattaa ees vähän yrittää :)

   Delete
  2. No et sä tietenkää ekalla pääse jos sä käyt samaa aikaa töissä :DD oot vähän hassu bimbo

   Delete
 10. Wau mitä kuvia! täällä on toinen kevään rakastaja <3 :) Ja samaistun tohon kiireeseen ja stressiin ihan täysin! Haluaisin myös panostaa kaikkeen kunnolla, mutta aikaa ei ikävä kyllä vaan oo tarpeeksi. Tsemppiä, kyllä se siitä kohta helpottaa! :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 11. ite käyn tällä hetkellä töissä viikonloppusin ja nyt pari viikkoo oon sit viikolla lukenu pääsykokeisii. Mul ois kova halu hankkii töitä lisää ku pelkäst tän hetkisest työstä ei jää kätee pal mitää, mut oon päättäny et kestän tilannetta kesäkuuhu asti ku tosissani haluun panostaa niihi kokeisiin. katon sit sen jälkeen että mitä teen töiden suhteen. Sun tapaukses oisin ainaki lykänny ton uuden työn alottamista jos aika on kert tiukilla muutenkin.
  oot nois aiemmis kommenteis sanonu et et usko ees pääseväs ekal yrittämäl sinne mihi oot hakemaskaan, ja et teet niitä töitä nyt siks. Ehkä sun ei turhaan kannata sinne kokeesee mennä, jää sit aikaa käydä töissä.
  Ja mitä ihmeellistä siinä sun hakupaikassa on ettet voi siitä kertoa? en tiiä ketää kuka ei nyt vois jatko-opiskeluist kenelle vaa kertoo. iha tavalline, monelle nuorelle ajankohtane asia. Ja mist tietää jos sun lukijoist löytyy sun haavealan opiskelijoita. Ehkä voisit saada jotai kokeneempien vinkkejä, mite voi ees vähä paremmin valmistautuu, jos sinne kokeesee kuitenki haluut mennä?

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia! Millon oot ostanu noi kengät ja laukun?:)

  ReplyDelete