© Layout by Julia E.

SYNTYMÄPÄIVÄ

07 February 2015

Huh, mikä viikko! Ollaan lauantai päivässä ja nyt vasta voin rauhassa istahtaa ja hengittää. Maanantaista keskiviikkoon olin Porvoossa, keskiviikkona olin iltaan asti jäähallilla, torstaina vietin synttäreitä ja perjantaina aamusta iltaan olin Raumalla kisoissa. Tekemistä on siis riittäny ja se on ollu syynä pieneen hiljaisuuteen täällä blogin piolella. Ehkä ihan hyvä välillä pitää pieniä taukoja tästä bloggaamisesta, niin pysyy kiinnostus yllä!:) Kunhan näistä tauoista ei tulisi tapa, sillä itse tykkään seurata blogeja, joissa postauksia tulee tiuhaan tahtiin ja siksi itsekin pyrin siihen.
Mä en oo moneen vuoteen viettäny synttäreitä, enkä tänäkään vuonna aatellu juhlia rajusti, sillä pitää säästellä voimia ja rahaa penkkareita varten. Käytiin kuitenkin tyttöjen kanssa torstaina illalla Rikalassa syömässä, mikä olikin erittäin hyvä vaihtoehto tälläiseen rauhalliseen synttäreiden viettoon! Mikä on sen parempaa kuin hyvää ruokaa ja sitäkin parempi seura!
Untitled

6 comments:

 1. Onko toi kihlasormus?

  ReplyDelete
 2. Meinaatko vastata viime postauksen kommentteihin? 😊

  ReplyDelete
 3. apua tykkään sun hiuksista ihan hirveesti<3 värjäätkö ne kotona ihan vaa sillä värillä mikä oli jossaki aikasemmassa postauksessa? :) ja onnea:) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeilen joka kerta jotain uutta väriä ja en kyl suosittele tota väriä, mitä mä viime kerralla käytin:/ ei värjäytyny juurikasvu pois :(

   Delete