© Layout by Julia E.

DIAMONDS

22 February 2015

Hiihtoloman alussa ajattein, että ''JES! Waltteri on Salossa ja saadaan otettua monet asukuvat tänne blogin puolelle...'' Niin ei kuitenkaan käyny, sillä alkuviikosta kun kelit olisi kuvailun sallinu, itse makasin sängyn pohjalla kipeenä.. ja kun mä vihdoin parannuin ja olin valmis asukuviin, niin silloin tietenkin satoi vettä aamusta iltaan ja asukuvat jäi sen takia ottamatta. Yhdet kuvat me saatiin onneksi kuvattua viikon aikana! Silloin päälläni oli tutut ja turvalliset mustat pöksyt yhdistettynä valkoiseen yläosaan. Simppeli mustavalkoinen toimii mielestäni AINA! Yksinkertaista asua piristi kuitenkin timantit paidassa, kellossa ja hopeinen laukku.

Äsken Waltteri lähti Porvooseen ja huomenna koittaa paluu takaisin arkeen. Tai no mulla se arki tästä lähtien on vähän erilaisempaa. Tiedossa on lukemista ylppäreihin, uuteen työpaikkaan tutustumista ja valmennuksia jäähalilla. Olen erittäin innoissani tästä arjen muutoksesta, kunhan saan vaan kaikki tekemiset aikataulutettua hyvin.
Loppuun vielä muistutus kaikille kellojen ystäville! Muistakaa Daniel Wellington sivuilla asioidessa käyttää koodia ''elizavetaa'', niin saat 15% alennusta!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled shirt h&m || jacket* sheinside || jeans bikbok || shoes dinsko || bag seppälä || watch* Daniel wellington

16 comments:

 1. kiva asu! oot kaunis!:)

  ReplyDelete
 2. minne pääsit töihin?:)

  ReplyDelete
 3. Nää sun kuvat on aina niin kauniita! Millä muokkaat näitä?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia!♥ ja muokkaan mun kuvat kännykän afterlight sovelluksella :)

   Delete
 4. Sulla on ne sonyn valkoset kuulokkeet, ootko tykänny niistä?:) mietiskelen just ite samanlaisten ostamista.. Ja muistatko minkä hintaset ne sun oli?
  Ps. Ihania kuvia taas! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. it eoon tykänny, mut sit taas ku emmä mistään äänenlaatu jutuist mitään ymmärräkkää :D ja mun mielest ne oli 20-30 € en nyt tarkalleen muista hintaa :)

   Delete
 5. Heips voisitko joskus tehdä postauksen kynsiklakoistasi, susikki yms?:) olisi kiva, ja kiva paita muuten!

  ReplyDelete
 6. minkä kokoinen sun se sheinsiden vaaleansininen takki on? :))

  ReplyDelete
 7. Mä bongasinkin sun instagramin kuvasta Bikbokin (lattiasta mä sen oikeastaan tunnistin, haha), ihan superkiva, että oot päässyt sinne töihin! :-) Se vaikuttaa mun mielestä jotenkin niin kivalta työpaikalta, haha!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainaki tähän mennes vaikuttanu tosi kivalta paikalta! En oo ikinä lähteny töihin yhtä hyvän tuulisena ku nyt.. Ollaan nyt koottu liikettä kasaan yms.. Saa nähdä miltä työ vaikuttaa sit ihan tosi puuhissa :D

   Delete