© Layout by Julia E.

HYVÄN OLON MIELENMAISEMA

23 March 2019

Advertisement
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Panda Lumous kanssa.

Panda Lumous haastoi mut tässä kaupallisessa yhteistyössä miettimään omaa mielenmaisemaa. Mikä on se paikka tai hetki, josta saan voimaa kiireisen arjen keskellä? Minne mieleni vaeltaa kun haluan tuntea oloni onnelliseksi ja rauhalliseksi?

Vaikka rakastan aikatauluja, kiirettä, kaupungin vilinää ja juoksemista paikasta toiseen. On ihanaa hetkeksi myös pysähtyä. Luonto on viime vuosina ollut mulle se paikka, jossa tunnen itseni rauhalliseksi. Paikka, jossa voin nauttia hiljaisuudesta, olla läsnä paremmin kuin missään muualla ja nauttia olosta. Oli sää tai vuodenaika mikä tahansa, on ihan parasta lähteä luontoon käppäilemään kaikessa rauhassa. Vielä parempaa jos siihen saa rakkaan ystävän seuraksi ja voitte yhdessä pohtia maailman menoa ja kuunnella luontoa.

Välillä arjessa on vaikea yhdistää yliopistoa, töitä, blogihommia, sen lisäksi urheilla, hoitaa kotiaskareita ja tehdä aikaa ystäville, unohtamatta myös poikaystävää. Kaiken tämän lomassa pitäisi muistaa myös kuunnella omaa jaksamista ja pysähtyä antamaan aikaa myös itselleen. Oon ollu taas tämän kevään vähän hukassa ja kaikki asiat tuntuu jäävän puolitiehen. Käyn luennoilla, mutta lopputyön palauttaminen venähtää tai päätän kokonaan skipata loppupeleissä kurssin ensi vuodelle jne. On todella vaikeaa panostaa moneen asiaan samaan aikaan ja siksi tulee jotenkin tehtyä kaikkea vähän miten sattuu, mutta ehkä tää on vaan ohi menevä kausi... En oo onneksi jaksanut stressata tätä oloa, sillä kaikella on tapana järjestyä. Mikään ei kuitenkaan maailmaa kaada ja loppu peleissä kaikki yksittäiset asiat on vaan pieniä osia elämää.

Aina ei ole aikaa lähteä luontoon ja saada siihen vielä ystävää mukaan, mutta silloin voi napata vaikka herkku pussin kainaloon, hypätä viltin alle, pistää musiikkia päälle ja sulkea hetkeksi silmät. Tällöin mieli voi vaeltaa haluamaansa paikkaan tai hetkeen ja voi kuvitella itsensä mm. luonnon keskelle rentoutumaan. Pakko ihan koko sydämestä suositella teille näitä  kotimaisia Panda Lumous -makeisia. Meillä nämä pussit tyhjenevät hetkessä avaamisen jälkeen... Oma suosikkini on tuo hasselpähkinöitä ja maitosuklaata, kun taas mun ystävien makuun on enempi tuo vadelmapaloja ja tummaa suklaata. Noh, makuasioista ei voi kiistellä. Ihan super hyviä kummatkin!

Arvonta: Millainen on sinun mielenmaisemasi? Kerro kommenttiboksissa paikasta, joka saa sut onnelliseks ja osallistu Panda Lumous tuotepaketin arvontaan! Lisätietoja arvonnasta löytyy täältä. Arvonta päättyy 6.4. Muista lisätä kommenttiin myös sähköpostisi!


Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled kuvat Sara Ollila ja Minä

16 comments:

 1. Kesämökki, niin ihana paikka saaressa <3

  riikkakaroliina.laitinen(a)gmail.com

  ReplyDelete
 2. Munkin on pakko sanoo kesämökki!
  ellasofiasomerpalo@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Mummola maalla on mun onnellisuuspaikka. Siellä on aina hyvä olla <3
  salsku_94(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Lapsuudenkoti maaseudulla :-) Toivottavasti parin viikon päästä voin sanoa oma koti, sillä päästään muuttamaan vihdoin "takaisin kotiin" pois kaupungista, omaan taloon pellon reunalle <3 !

  ReplyDelete
 5. Oikeastaan mikä tahansa paikka, jossa on vettä lähellä. Auringonlaskun katseleminen tai päivän paistattelu järven äärellä on aivan parasta. Siellä voi rauhoittua ja turhat stressaavat ajatukset häviää. Terapiaa itsekseen, mutta ystävän/ystävien kanssa myös ihanaa. <3

  jennika_t@msn.com

  ReplyDelete
 6. Mummolan laituri tyynenä kesäiltana on paras paikka maailmassa!

  helmi.soppela@hotmail.fi

  ReplyDelete
 7. Mikä tahansa maisema, johon sisältyy hevosen korvat toimii aina ;)

  lea.bjorn@outlook.com

  ReplyDelete
 8. Mun mielenmaisema on ihana järvimaisema :)

  Nää Lumoukset on super hyviä, ainakin vadelma mitä oon maistanut!

  ReplyDelete
 9. Mun mielenmaisema on läheisessä kansallispuistossa, jossa on niin puistomaisia alueita, metsää kuin järvikin. Aivan ihana paikka, varsinkin kesäisin kun puut ja nurmi saavat vihreän värin :)

  julie.luhtanen@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Mummon mökin laiturilla tyynenä kesäiltana.

  tikkuihminen@luukku.com

  ReplyDelete
 11. syksyinen sienimetsä
  tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  ReplyDelete
 12. Ei tarvitse mennä kauas, lähimetsä johon ei kuulu kaupungin meteli <3
  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete
 13. Kesäinen järvimaisema laiturilla.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Suomalainen maisema järvenrannassa,vaikka matkailu onkin rakas harrastus.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  ReplyDelete
 15. Syksyinen metsä :)
  hilsan@luukku.com

  ReplyDelete
 16. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  ReplyDelete