© Layout by Julia E.

AHDISTAA

04 November 2015

Apua, sanon mä. Mua alko just äsken ahdistaa, miten paljon netti vie mun elämästä aikaa!! Tänään mulla oli ensimmäinen vapaapäivä tällä viikolla ja seuraava on sitten vasta sunnuntaina. Ois voinu luulla, että olisin tämän päivän aikana voinut käydä vaikka urheilemassa, siivota lauantai päivän skumppalasit olohuoneen pöydältä tai tehdä edes jotain hyödyllistä. Sen sijaan oon vaan maannu sohvalla, juonu limpparii ja kattonu netflixiä. Sen lisäksi olen kokoajan päivittäny instgrammia.. jos joku ois vaikka tässä viiden sekunnin aikana lisäny uuden kuvan, rullaillu facebookin etusivua alhaalta ylös.. sen jälkeen avanu snäpin ja katsonu jos joku kavereista olisi snäpänny mulle tai edes laittanut uuden mystoryn, snäpin jälkeen kurkkannu vielä blogloviniin ja no tietenkin myös sähköpostiin ja bloggeriin ... jos joku olisi vaikka näin illalla pistänyt mulle sähköpostia tai edes blogiin kommenttia. Ainiin, ja vielä se whatsappikin, jossa keskustelut pauhaa tai ei pauhaa ollenkaan. Myönnän olevani vähintään kännykkä riippuvainen ja tää on tosi ahdistavaa. Kämppä näyttää siltä kuin täällä sisällä olisi käyny pyörremyrsky ja mä vaan makaan sohvalla, enkä tee asian eteen mitään, sillä netti vie mukamas mun kaiken ajan. MIKSI?! Luojan kiitos, mulla ei tällä hetkellä ole koulua.. olisin meinaa ihan hukassa, kun en saisi mitään aikaiseksi. Tai no oon ihan ilman kouluakin hukassa...:D Ehkä se on vaan tää synkkä ja pimeä, mutta silti myös ihanan tunnelmallinen syksy. Ehkä mulla iskee syysmasennus, kun kaikki kuvatki tekee mieli pistää vaan mustavalkoseks. Ne vaan tuntuu näyttävän paljon paremmalta näin. Arghh!
Ehkä tää olo paranee tästä pian, varsinkin nyt kun sain tän kaiken tänne purattuu. Nyt on vaan pakko keksii joku pakokeino! Ehkä aikatauluttaminen, edes jonkinlainen liikunta ja hyvät yöunet vois auttaa asiaan. Pitää kokeilla, mutta sekin on niiin vaikeeta! Varsinkin kun vaihtoehtona olisi netflix ja pitkään nukkuminen. Tosi laiska ja aikaansaamaton olo ahdistaa....
#sohvaonkaveri #myöskännykkäjakone
Untitled Untitled Untitled Untitled
ainiin... nää tylsyys selfiet unohtu listalta!
Untitled Untitled

8 comments:

 1. Toi puhelimen kaikkien sovellusten vuorotellen läpikäyminen on niin tuttua.. Pitäisi vain jotenkin opetella vähentämään :( Millä nimellä sua voi seurailla snäpissä? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotain on pakko tehä... Menee niin pal aikaa "hukkaan" :( ja liisaostol nimellä löydät mut snäpistä :-)

   Delete
 2. Mikä objektiivi sulla on tossa sun kamerassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tossa olympuksessa jota yleensä käytän niin 40mm objektiivi, mut nää kuvat on otettu vanhalla canonilla, jossa 50mm objektiivi :-)

   Delete
 3. Tykkään sun blogista tosi paljon, kun oot yks harvoja bloggaajia joita seuraan, kuka enää postaa aktiivisesti. Oot myös tosi kaunis ja sulla on ihania kuvia! :-)

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva blogi sulla! Musta on ihanaa että päivität tänne aktiivisesti :) Mutta itsekin oon sitä mieltä että netti vie mulla ihan liikaa aikaa... Pitäis kokeilla puhelimella roikkumisen vähentämistä mutta en oikee tiiä et miten XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ! ♥ ja joo... se on aika vaikeeta, ku se kännykkä roikkuu kokoajan tässä toisessa kädessä :D

   Delete